Η Εταιρεία

Στην Solar PV Licence, με μιάμιση δεκαετία εμπειρίας σε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις και συνδυάζοντας ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο και εκτενή γνώση της νομοθεσίας, ολοκληρώνουμε για εσάς την διαδικασία αδειοδότησης του νέου σας φωτοβολταϊκού συστήματος.

Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το εύρος της αδειοδοτικής διαδικασίας, από την αρχική αίτηση έως και την σύνδεση του φωτοβολταϊκού με το δίκτυο. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την αδειοδότηση για:

 

  1. Πρόγραμμα επιδότησης “φωτοβολταϊκά στη στέγη” (συστήματα ισχύος έως 10,8 kW με μπαταρία).
  2. Net metering χωρίς επιδότηση, με αποθήκευση ή χωρίς, με ισχύ εως 100 kW.
  3. Προετοιμασία φακέλου και μελέτη φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος έως 500 kW για ανεξάρτητους παραγωγούς ενέργειας προς πώληση.

 

Μέσα από τις ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχουμε, διευκολύνουμε την διαδικασία ώστε να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην ενεργειακή σας αυτονομία.

photovoltaics

Γνωρίστε την ομάδα

sidirokaastritis-zois

Σιδηροκαστρίτης Ζώης

Συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης, επιχειρηματίας με 15 έτη εμπειρία στα φωτοβολταϊκά συστήματα, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών ΕΜΠ, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της εταιρείας χονδρικής εμπορίας φωτοβολταϊκών συστημάτων Olympic Engineering & Consulting, συνιδιοκτήτης σε ηλεκτρονικός εργαστήριο επισκευής ινβέρτερ.

IMG046_opt_opt

Σπήλιος Προίσκος

Μηχανολόγος Μηχανικός

Στοιχεία Εταιρείας

Επωνυμία: Solar PV licencing Ι.Κ.Ε.
Αριθμός ΓΕΜΗ: 170467909000
ΑΦΜ: 802125967
Έδρα: Δήμος ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ.